Goed contact in online communicatie? Overbrug de verschillen!

Heldere communicatie is altijd belangrijk. Door de online beeldgesprekken missen we nu echter het grootste deel van de non-verbale communicatie. De betekenis van de gesproken woorden wordt daarmee nog belangrijker. Bent u op zoek naar de sleutel voor goed contact met collega’s en uw team? Het Life Languages™ communicatiemodel laat via de woorden en acties van mensen zien wat hen bezig houdt. Voor leidinggevenden dé manier om beter in verbinding te staan met collega’s en uw team.

Kennismaking met Life Languages

Bij wijze van actie tijdens deze al lang durende lockdown biedt coach Ron Brummans van ACS de mogelijkheid aan om meer zicht te krijgen op uw eigen en andermans communicatie.

U kunt voor €25 per persoon uw persoonlijk Life Languages communicatieprofiel laten opmaken (het aantal tegen deze prijs beschikbare profielen is 40! Op = op). U vult in circa 20 minuten een vragenlijst in. Het communicatieprofiel wordt u daarna direct toegestuurd. Bent u na het lezen van uw profiel geïnteresseerd in een nadere toelichting? Dan is het mogelijk om alleen of met uw team voor €175 online een presentatie van circa 1,5 uur bij te wonen over de basisbeginselen van dit communicatiemodel en uw preferente levenstalen. Deze prijs geldt voor teams van maximaal 6 personen.

Verschil met andere profielen

Er is een belangrijk verschil tussen de het Life Languages profiel en andere in Nederland gebruikte profielen. Met de Life Languages methode legt u het directe verband tussen wat iemand zegt, hoe die persoon luistert en interpreteert en wat hij of zij van u nodig heeft. Het is dus ook praktisch een sleutel voor beter contact. Bovendien blijft u in deze methode gewoon een mens en wordt u geen kleur of object (‘je bent rood’, ‘je bent een plant’): U beschikt over alle 7 levenstalen! Wanneer mensen mij horen vertellen over de zeven levenstalen, dan krijgen zij – zonder uitzondering – beelden voor zich van mensen die ze kennen. Dat is ook de kracht van Life Languages. Iedere taal zie je in de praktijk!

Wat dit van u vraagt? De bereidheid om naar de ander te luisteren!

Teamontwikkeling

Wilt u met Life Languages werken aan de ontwikkeling van uw team? Dat begint al wanneer iedereen elkaars profiel kent. Doordat zij elkaar beter gaan verstaan en u zicht krijgt op individuele talenten en voorkeuren wordt ook de juiste vrouw/man op de juiste plek opeens een stuk eenvoudiger. Coach Ron Brummans begeleidt u en uw team graag op professionele wijze naar optimale samenwerking.

Belangstelling?

Neem contact op met coach Ron Brummans van ACS via 0651293579 of info@ronbrummans.nl.

Deel dit bericht:

Aanmelden nieuwsbrief

Maximaal 6 keer per jaar wordt er een nieuwsbrief uitgebracht met nieuwe artikelen, nieuws en agenda-items. Deze zal gaan over leiderschap en communicatie, intern toezicht, extern toezicht of aansturen van ondernemingen in relatie tot communicatie en gedrag.