Eerste opleiding tot Life Languages communicatiecoach

14 januari 2021

Afgelopen week hebben Henk-Peter Dijkema en ik als senior coach onze eerste opleiding voor nieuwe communicatiecoaches verzorgd. Het was een stimulerende training voor zowel de deelnemers als voor ons als opleiders. Stimulerend omdat het in gesprek gaan met mensen die vanuit hun hart hebben gekozen voor deze opleiding  niet alleen hen, maar ook ons als opleiders steeds weer bij laat leren over hoe wij vanuit onze eigen levenstalen omgaan met de wereld om ons heen en met onszelf. En hoe we anderen kunnen bereiken. Daarbij waren de deelnemers zeer gemotiveerd en betrokken, wat mooie gesprekken opleverde over wie wij werkelijk zijn en waarom we zeggen wat we zeggen en doen wat we doen.

Het Life Languages profiel houdt ons iedere keer weer een mooie spiegel voor over hoe we beter kunnen omgaan met onszelf en met de mensen om ons heen.  Voor mij is het de sleutel voor verbinding met de ander.

Deel dit bericht:

Aanmelden nieuwsbrief

Maximaal 6 keer per jaar wordt er een nieuwsbrief uitgebracht met nieuwe artikelen, nieuws en agenda-items. Deze zal gaan over leiderschap en communicatie, intern toezicht, extern toezicht of aansturen van ondernemingen in relatie tot communicatie en gedrag.